Rabarbersnegle
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 22 stk.
- 550 g Koldcremepulver
-
Bløddej:
- 171 g Just4Taste bløddej konc.
- 571 g Hvedemel
- 64 g Veg. Plante Olie
- 64 g Gær
- 14 g Pasteuriserede æg
- 314 g Vand
-
Borgmester/Rabarberfyldning:
- 222 g Borgmestermasse
- 111 g Koldcremepulver
Sådan gør du
Bløddej:
Alle ingredienser æltes sammen, 3 min. langsom og 6-7 min. hurtigt, til dejen er skær. Hviler i 2 x 15 min. Rulles ned på 2,8 mm og ca. 50 cm i bredden.
Borgmester/rabarberfyldning:
Borgmestermasse, koldcreme og frugtfyldning rabarber blandes sammen, og smøres ud på hele bløddejen. Dejen rulles sammen til snegle, og skæres ud i passende størrelse.
Efter raskning sprøjtes ca. 25 g creme og 25 g frugtfyldning rabarber ned i midten af hver snegl, ved siden af hinanden. Sneglene bages i silikoneform ved 210 grader i 12-15 min. Efter afbagning stryges med æggestrygelse.