Cheesecake rabarber
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 stk.
-
Kiksebund:
- 800 g Digestive kiks
- 200 g smeltet Smør
-
Cheesecake
- 1.500 g neutral Flødeost
- 375 g Sukker
- 225 g Pasteuriserede æg
- 2 stk. Citronskal
-
Havregryns crumble
- 500 g Havregryn
- 250 g Sukker
- 250 g Brun farin
- 250 g Smør
Sådan gør du
Kiksebund
Knus kiksene og bland med smeltet smør, og fordel kikseblandingen i 4 forme på Ø16 cm.
Fordel rabarberfrugtfyldningen ud på kiksebundene.
Cheesecake
Pisk alle ingredienser sammen og fordel ovenpå.
Havregryns crumble
Bland alle ingredienser til en crumble og fordel ovenpå cheesecaken.
Bag kagerne ved 1600 C i 50-60 min.
Sælg kagerne med eller uden ekstra pynt.