Hvem er IGOS
IGOS er en fødevareproducent med stor ekspertise indenfor produktion af marmelader, frugtfyldninger og andre halvfabrikata.
Siden sin start i 1942 har IGOS produceret marmelader og sirup, og kan i dag tilbyde et meget bredt sortiment til både bageri, foodservice og industri.
Med stor fokus på kvalitet og produktudvikling, tester vi på eget laboratorium, for at sikre en høj- og ensartet kvalitet i vore produkter.
Vi ønsker at kombinere godt håndværk med innovativ teknologi og gode råvarer. Dette har været vores filosofi siden starten, og er grundlaget for virksomhedens succes og høje produktkvalitet.
IGOS er i dag et selvstændigt selskab i ODENSE-Gruppen.
Se også vores virksomhedsbrochure her.
Vi er mestre på bagestabilitet
Vi har en stærk kompetence indenfor produktion af marmelader og frugtfyldninger, der altid er bagefaste, tørstofstabile samt smags- og farvestabile ved bagning.
Produktionen ved IGOS
Produktionen foregår i en moderne fabrik i Hedehusene. Høj ensartet kvalitet kræver godt håndværk og det kombinerer vi med moderne og innovative industrielle metoder, der udføres af medarbejdere med en høj faglig kompetence.
Vi har i mere end 60 år udviklet vores recepter indenfor marmelade og sirup. Men selv med den bedste recept, er vi afhængige af råvarernes kvalitet. Et væsentligt parameter i vores produktion af marmelade, er således samarbejdet med de bedste producenter af bær og frugt, samt naturligvis at være selektive med hvilke frugt- og bærsorter vi bruger.
Kvalitet hele vejen
Hos IGOS lægger vi vægt på en omfattende kvalitetskontrol, både i vores egen produktion og ikke mindst hos vores leverandører gennem audit, for at sikre en høj og ensartet kvalitet i det færdige produkt.
IGOS er certificeret efter BRC-standard. BRC er en international anerkendt og meget omfattende standard for fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet og lovgivning, der sikrer høj hygiejne og gode arbejdsgange.
Hos IGOS har vi har valgt netop BRC-standarden, for konstant at udvikle vores virksomhed og samtidig imødekomme vores kunders stigende krav, om at få leveret produkter i høj kvalitet.
Se seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her
IGOS er godkendt til økologisk produktion.
Vi udvikler sammen
I vores produktudvikling og prøvebageri udvikler vi hele tiden nye produkter med afsæt i dine behov og aktuelle trends på markedet. Vi arbejder struktureret med smag, konsistens og udseende, som alle er vigtige parametre, uanset om der er tale om bagefaste marmelader, frugtfyldninger eller andre fødevarer, som produceres på vores fabrik.
Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder i hele udviklings processen, og det er vores målsætning, at medvirke til at omsætte nye trends til fødevarer. Denne tendens vil vi gerne videreføre og sammen udvikle morgendagens favoritter.