Rabarber marengs-tærte

Marengstærte med rabarber

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 45 stk.

  • 900 g Mørdej

  • 810 g Mazarinmasse

  • Marengs & små hjerter:

  • 300 g Sukker
  • 120 g Vand
  • 120 g Pasteuriserede æggehvider
  • Rød farve, flydende

  • 250 g ODENSE Overtræk hvid eller hvid chokolade

Sådan gør du

Marengs:
Kog en sukkerlage af sukker og vand. Sukkeret skal være helt opløst. Pisk den varme sukkerlage i æggehviderne, og pisk til marengsen er helt afkølet. Tilsæt rød farve.

Hjerter:
Smelt overtræk. Farv det lyserødt og sprøjt små og store hjerter.

Samling:
Foer en lille tærteform Ø7 cm med 20 g mørdej og 18 g mazarinmasse fyldes i.
Bag de små tærter ved 2000 C i ca. 18 min.

Fyld de afkølede tærter med 20 g frugtfyldning rabarber. Kan med fordel opbevares på frost indtil pyntning.

Pynt tærterne med marengs og hjerter.

Tip

Holdbarhed 1 døgn med marengs på.

Produkter i opskriften