Marengstærte med rabarber
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 45 stk.
-
900 g Mørdej
-
810 g Mazarinmasse
-
Marengs & små hjerter:
- 300 g Sukker
- 120 g Vand
- 120 g Pasteuriserede æggehvider
-
Rød farve, flydende
-
250 g ODENSE Overtræk hvid eller hvid chokolade
Sådan gør du
Marengs:
Kog en sukkerlage af sukker og vand. Sukkeret skal være helt opløst. Pisk den varme sukkerlage i æggehviderne, og pisk til marengsen er helt afkølet. Tilsæt rød farve.
Hjerter:
Smelt overtræk. Farv det lyserødt og sprøjt små og store hjerter.
Samling:
Foer en lille tærteform Ø7 cm med 20 g mørdej og 18 g mazarinmasse fyldes i.
Bag de små tærter ved 2000 C i ca. 18 min.
Fyld de afkølede tærter med 20 g frugtfyldning rabarber. Kan med fordel opbevares på frost indtil pyntning.
Pynt tærterne med marengs og hjerter.
Tip
Holdbarhed 1 døgn med marengs på.