Cheesecake med frugt
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 63 stk.
- 800 g Kiks
- 200 g Smør (smeltet)
- 18 bl. Husblas (36 g)
- 2.000 g Flødeost
- 600 g Creme Fraiche eller Ymer
- 400 g Flormelis
- 12 g Vaniljepasta
- 2 stk. Citroner (50 g saft, 4 g skal)
-
Sådan gør du
(1 ramme - 63 stk.)
Blend kiksene og bland smørret i. Fordel blandingen i en ramme med rammepapir og sæt på køl.
Udblød husblas i koldt vand.
Bland flødeost, syrnet mejeriprodukt, flormelis, vanilje pasta og citronsaft og skal.
Smelt husblassen og pisk den hurtigt i ostecremen. Vend hurtigt frugtfyldningen i ostecremen, men lad den være marmoreret.
Fordel ostecremen på kiksebunden og sæt på frost.
Skær den let frosne kage i 4 x 7 cm og pynt fx med en dut frugtfyldning og en marengs.