Cheesecake blåbær
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
-
1500 g blåbær
-
Kiksebund:
- 800 g Digestive kiks
- 200 g Smør
-
Cheesecake:
- 1.500 g Neutral Flødeost
- 375 g Sukker
- 225 g Pasteuriserede æg
- 2 stk. Citronskal
-
Havregryns crumble:
- 500 g Havregryn
- 250 g Sukker
- 250 g Brun farin
- 250 g Smør
Sådan gør du
1 ramme/ca. 60 stk.
Kiksebund:
Knus kiksene og bland med smeltet smør.
Cheesecake
Pisk alle ingredienser sammen.
Havregryns crumble
Bland alle ingredienser til en crumble.
Kikseblandingen fordeles i en ramme med bølgepergament og trykkes grundigt ned. Fordel cheesecaken på kiksebunden og sprøjt striber af frugtfyldningen på cheesecaken. Fordel havregryns crumble ovenpå.
Bag kagerne ved 1600 C i 50-60 min.
Sælg kagerne skåret som snitter, fx 5 x 6 cm, med eller uden ekstra pynt.